Ravioli <3

 

Nu ska jag ta mej en tidig lunch/brunch och koka mej lite ravioli. Det är så otroligt jätte gott tycker jag. Måste nästan prova att göra det själv någon gång, men det är väl troligen på tok för svårt... Sen blir det en tur ut till universitetet. Idag är det en föreläsning om färglära. Inte alls det som jag gick i genom i tre år på gymnasiet nejnej, men jag kommer säkert lära mej en och annan ny grej. Jag längtar så tills vi kommer igång med det digitala skapandet!
Jag är frustrerad btw. Jag är en godisgris, ja men nu är det så att jag och Jocke kommit överrens om att inte äta godis förrens på lördagar. Om man gör det får man böta 100:-. I förrgår fyllde min mamma år och vi har fullsmockat med gosaker i huset. Attans!!

 

Nån mer än jag som har godisförbud? Vad gör ni för att stilla sockersuget?


Kommentarer
Postat av: Karin

Hehe delar din smak, det är barnsligt gott:)

Hoppas du får en fin torsdag!

2011-02-03 @ 10:51:27
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sanna

>Det är gott =)

2011-02-03 @ 10:53:02
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Lisa

Godisförbud och godisförbud... Jag har faktiskt svårt för godis, men när jag känner ett starkt sötsug brukar jag äta någon frukt (de få dagarna vi har någon frukt hemma jag inte är allergisk mot).



sv. Det är verkligen häftigt att du och din mamma fyller år på samma dag; det är verkligen något man kan kalla för sammanträffande :)



Det är bara bra att visa sig oseriös på bilder -- som jag sade är det underbart att se en bloggare som vågar bjuda på sig själv ^^

2011-02-03 @ 13:01:53
URL: http://liisiish.blogg.se/
Postat av: Maria - fashionstars ☆

vad gott :)

2011-02-03 @ 14:07:33
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hoppas det blir skoj på kursen :)

2011-02-03 @ 19:50:18
URL: http://jawes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0